SCM: vytváření, účinky a výhody - Kapoun, Josef
Systém SCM - systém riadenia dodávateľských reťazcov v priemyselných a obchodných podnikoch. Otvorenosť a transparentnosť spracovania a prenosu dát pre všetkých partnerov reťazca. SCM a internet. Optimalizácia hodnototvorného reťazca a nároky na jeho účastníkov.