Zjednodušenie DPH subjektov registrovaných v inom členskom štáte EÚ - Schultzová, Anna
Snahy členských krajín EÚ o zjednodušenie a najmä administratívne odbremenenie zdaniteľnej osoby od plnenia rôznych povinností, ktoré pre ňu vyplývajú z titlu jej registrácie pre DPH v inom štáte.