Medzinárodné zdaňovanie podielov na zisku - Mintál, Ján
Podiely na zisku a režim dane z príjmov. Podiely na zisku v kontexte medzinárodného zdaňovania. Podiely na zisku v rámci Modelovej zmluvy OECD. Medzinárodné zdaňovanie podielov na zisku a prechodné ustanovenia od vstupu SR do EÚ. Zdaňovanie podielov na zisku pri štátoch bez medzinárodnej zmluvy. Ilustračné príklady.