Finančný prenájom - účtovanie a zdaňovanie - Vašeková, Miroslava, 1978-
Právna úprava a vymedzenie pojmu finančný lízing. Základné kritériá, od ktorých sa odvíja účtovanie, vykazovanie zmluvných lízingových vzťahov a daňová uznateľnosť výdavkov spojených s lízingom. Klasifikácia lízingových zmlúv. Ilustračný príklad.