Procesní přístup v distribučních centrech - Rybář, Zdeněk
Toyota production system (TPS) - ako procesný prístup v riadení distribučných centier. Tri piliere systému: 1. Just in time 2. Kvalita 3. Kultúra. Stabilita prebiehajúcich procesov a úzka spolupráca s dodávateľmi. Praktický príklad firmy Kodak.