Příklady distribučních modelů v městské logistice - Cempírek, Václav
Charakteristika priameho zásobovania a jeho výhody. Distribúcia tovaru prostredníctvom vonkajšieho skladu. Distribúcia prostredníctvom tranzitného terminálu. Distribúcia prostredníctvom tranzitného terminálu so systémom zásobníkov.