Internet as an important element of the information society and e-business development - Hennyeyová, Klára
Internet ako hlavný prvok rozvoja informačnej spoločnosti. Informačné a komunikačné technológie poskytujú nové formy spolupráce medzi firmami, dodávateľmi a spotrebiteľmi, zdokonaľovaním nových postupov práce, výrobkov a služieb, ktoré ponúkajú. Význam elektronického obchodu.