Land market in the centre of interest of experts of Central and Eastern European countries - Horská, Elena
Informácia o workshope "Vývoj trhu s pôdou v krajinách strednej a východnej Európy", konanom 6.-7. mája 2005 v Nitre. Transakcie s pôdou vo vybraných regiónoch Slovenska. Priemerné trhové a oficiálne ceny poľnohospodárskej pôdy na Slovensku.