Plánovanie, kontrola, audit a controlling - Tušan, Michal
Jednotlivé fázy uceleného procesu plánovania. Kontrola podniku - vnútorná, vonkajšia. Päť základných fáz kontroly. Tri typy kontroly. Od plánovania a kontroly k auditu. Vnútorný audit. Ciele vnútorného auditu. Kontroling ako zvláštna metóda riadenia podniku.