Operačný audit po roku ... - Botka, Milan
Pod pojmom operačný audit sa v odbornej literatúre uvádza: overenie podnikových účtovných predpisov a ich súlad s legislatívou. V priemyselnej praxi je pojem audit rozvinutý takmer do všetkých oblastí, najmä však do oblasti účtovníctva, kvality a environmentálneho manažérstva. Operačný audit sa zameriava na hospodárnosť, produktivitu a konkurenčnú schopnosť celého podniku. Operačný audit a jeho ciele. Využívané metódy zberu údajov pre realizáciu definovaných cieľov. Priebeh operačného auditu. Úspory a ich realizácia. Výstupy operačného auditu.