Aplikácia procesného prístupu v organizáciách v Slovenskej republike - Paulová, Iveta
Jedným z významných trendov v získavaní väčšej konkurencieschopnosti, dosahovania vyššej produktivity, efektívnosti firiem a udržania ich postavenia na trhu je aplikácia procesného prístupu firiem a zákazníckej orientácie ich procesov. Implementácia procesného prístupu rôznymi spôsobmi. Analýza súčasného stavu aplikácie procesného prístupu v podnikoch v SR. Výskum aplikácie procesného prístupu v organizáciách SR. Informácie získané účasťou na externých auditoch.