Balanced Score Card ako riadiaci nástroj - realizácia vo Volkswagen Slovakia, a.s. - Schmall, Thomas
Dokončenie z č. 6/2005. Zavádzanie komplexného riadiaceho systému vo Volkswagene Slovakia, a.s. Systémová podpora. Prepojenie s motivačným systémom. Zohľadnenie zmien v konkurencii. Interná komunikácia. Zapojenie obchodného plánu do riadiaceho systému. Výrobný systém Volkswagenu SK. Obchodný plán a riadenie.