Reformy posilnia monopol - Reich, Róbert
Nové opatrenia pre výrobcov cukru. Škodlivý vplyv európskeho režimu na medzinárodný trh. Snaha Európskej komisie udržať kontrolu nad výrobou a eliminovať vývoz cukru. Zníženie výroby. Plán Európskej komisie vytvoriť reštrukturalizačný fond na odkúpenie kvót cukru. Zrušenie dotácií na export.