Liberalizmus v európskej politike - Barát, Peter
Niekoľko poznámok na tému miesta liberalizácie v európskej politike, paradoxy liberalizmu. Antidiskriminačný zákon na Slovensku a nové otázky a problémy s ním spojené, rozsah pôsobnosti antidiskriminačného zákona.