Poctivé samohodnotenie prináša zmeny - Jurkovičová, Monika
Európska platforma zvyšovania kvality a efektívnosti aj v našej verejnej správe. Potreba zabezpečenia kvalitných verejných služieb. Implementácia modelu CAF vo verejnej správe Slovenska - európsky recept, ktorý by mal ozdraviť aj našu štátnu správu a samosprávu. Samohodnotenie ako metóda. Priekopníci modelu CAF (Common Assessment Framework). Porovnanie so susednými krajinami.