Zodpovednosť nesie výrobca - Brezovský, Jozef
Od 1. 1. 2006 sa začne uplatňovať balíček štyroch nariadení európskeho parlamentu a rady o hygiene potravín, ktorým sa ruší doteraz platná smernica o hygiene potravín 93/43 EHS. Cieľom nového hygienického balíčka je umožniť voľný pohyb bezpečných a zdravých potravín a zachovať vysokú ochranu ľudského života a zdravia. Tlak na producentov.