Výročná správa o činnosti Sociálnej poisťovne za rok 2004 (dokončenie z predchádzajúceho čísla)
Dokončenie z č. 7/2005. Nemocenské poistenie, úrazové poistenie, poistenie v nezamestnanosti a garančné poistenie. Lekárska posudková činnosť. Výber poistného. Prevádzkovo- technická činnosť. Informačný systém.