Značky sa u nás dlho neohrejú - Košťál, Daniel
Slovenských výrobcov textilu a obuvi na domácom trhu ohrozuje dovoz lacného textilu a obuvi z ázijských krajín, Mnohí výrobcovia sa preto usilujú umiestniť svoje výrobky na zahraničné trhy. Spôsoby zvýšenia konkurencieschopnosti slovenských výrobcov obuvi a textilu. Kde nakupujú Česi textil a obuv, faktory výberu predajne v Česku.