Trh je zatiaľ roztrieštený - Brezovský, Jozef
Logistika potravín na Slovensku - chýba silná firma, ktorá by mala dominantné postavenie na trhu. Za Českom zaostávame 5-7 rokov. Výhody outsourcingu logistiky. Slovenskí prepravcovia, konkurenčný boj.