Poštové služby - Beer, Gabriel
Z obsahu: Kto ohrozí Slovenskú poštu. Konkurencia rastie postupne. Alternatívne doručovacie siete. Expresné zásielkové služby. V exprese dominujú globálni hráči. Hybridná pošta má perspektívu.