Ako podnikať
Z obsahu: Zlá nálada nie je čistá doména východu. Čo s našimi samosprávami. Bratislava a tí ostatní. Štát analýzu nemá. Dokedy možno vyrubiť daň. Funkcia konateľa a platenie odvodov. Vyšlo v Zbierke zákonov. Zmeny v zdravotnom poistení platia aj pre konateľov eseročiek.