Budúci výhľad politiky hospodárskej a sociálnej súdržnosti Európskej únie - Ivaničková, Alžbeta
Kľúčové problémy v rozpočte pre obdobie 2007-2013. Charakteristika nových navrhovaných cieľov. Cieľ konvergencia. Cieľ konkurencieschopnosť a zamestnanosť. Cieľ teritoriálna spolupráca. Navrhované zmeny pri implementácii systému. Šanca slovenských regiónov v budúcom programovom období.