<The>Austrian functional export promotion - Csabay, Marek
Inštitucionálna organizácia funkčnej podpory exportu v Rakúsku. Krátky popis jednotlivých oblastí funkčnej podpory exportu - informácie, konzultačné služby, prezentácia, lobing, podpora imidžu, vzdelávanie.