Trendy slovenského poľnohospodárstva po vstupe do Európskej únie - Adamkovičová, Beáta
Členstvo SR v EÚ a jeho vplyv na poľnohospodárstvo. Vplyv nadnárodných spoločností na súčasný vývoj slovenského poľnohospodárstva. Nové programy a podnikateľské príležitosti v poľnohospodárstve. Základné aspekty finančných vzťahov v oblasti poľnohospodárstva a rozvoja vidieka v období rokov 2007-2013.