CSR - Corporate social responsibility - Kornfeldová, Martina
Spoločenská (sociálna) zodpovednosť firmy a vzťah k životnému prostrediu. Čo znamená "win win stratégia". Uplatňovanie medzinárodnej normy ISO 14001 a EMAS. Ciele programu EMAS. Prispôsobovanie sa zmenám. Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci.