Přínos Tomáše Bati marketingové komunikaci - Staňková, Pavla
Názory a myšlienky Tomáša Baťu inšpiráciou pre mnohých manažérov. Osobný predaj ako základ úspechu. Komplexný, integrovaný a dobre premyslený vzťah s verejnosťou. Reklamná činnosť a podpora predaja. Uplatnenie marketingovej komunikácie Tomáša Baťu v súčasnosti.