Liberalizácia tlačí pošty k zmenám - Slovák, Kristian
Významné zmeny v európskom poštovom sektore za posledných desať rokov. Čiastočná privatizácia a trhová orientácia tradičných monopolných spoločností. Rozličný stupeň liberalizácie. Rakúsko chce poštu sprivatizovať, Nemcom vyrastá na lokálnom trhu silná konkurencia.