Rozhodovanie o úvere na stavbu nie je len o úroku - Kláseková, Martina
Ponuky bánk na úvery na stavbu. Rozdiely medzi ponukami jednotlivých bánk. Otázka vlastných zdrojov a vlastníctva pozemku. Potreba spoluúčasti klienta na financovaní stavby rodinného domu. Postupné čerpanie úveru a ako to vlastne funguje. Lehoty a poplatky pri čerpaní úveru. Spôsob dokladovania účelu použitých peňazí.