Osobní údaje jsou "delikátním zbožím" - Kůta, Petr
Zákon o ochrane osobných údajov platný v Českej republike a výnimky, kedy je možné osobné údaje spracovávať bez súhlasu subjektov. Spracovanie osobných údajov v rámci reklamy a marketingu. Tri kritériá, ktoré musí spracovateľ dodržať v rámci marketingovej výnimky. Zmluva o spracovaní osobných údajov. Zaistenie ochrany údajov. Ochrana osobných údajov u detí.