Pokus o redefinici managementu - Lebeda, Petr
Štyri subsystémy sústavy podnikového manažmentu. Manažment "väzňom" času a priestoru. Nová definícia manažmentu. Modernizácia podnikového riadenia v spolupráci s vyššími celkami.