Rusko čoraz viac priťahuje svetové pivovary - Molnárová, Elena
Vývoj spotreby piva v Rusku. Podiel západoeurópskych pivovarov na ruskom trhu. Najväčší producenti piva vo svete. Spotreba piva vo vybraných krajinách.