Druhý pilier je vhodný najmä pre mladších - Bačišin, Vladimír
Zmena výpočtu dôchodkov v prvom pilieri dôchodkového systému. Riziko zmeny parametrov priebežného piliera v budúcnosti. Porovnanie výhod a nevýhod prvého a druhého piliera dôchodkovej reformy. Odhad priemernej ročnej výnosnosti II.piliera podľa IFP.