Zvyšování efektivity nákupu - Sluka, Zdeněk
Aké zmeny vedú k zvýšeniu efektivity nákupu. Strategická efektivita nákupu. Prepojenie predajného a nákupného marketingu. Strategické ciele nákupu. Všeobecné nedostatky v nákupných stratégiách. Operatívna efektivita nákupu. Osem nákupných fáz platných pre prvý nákup podľa P. Kotlera. Parametre výkonnosti, ktorými je možné merať operatívnu efektivitu nákupu. Elektronizácia nákupu.