Globalizácia, jej pozitíva a negatíva - Chebeň, Juraj
Fenomén globalizácie - definície. Proces globalizácie. Vplyv globalizácie na národné hospodárstvo. Význam akceptácie globalizácie vo svete. Abstrahovanie pozitív a negatív globalizácie. Niektoré kľúčové determinanty globalizácie, ktoré by mali podniky zohľadniť, ak majú záujem o upevnenie/vylepšenie svojej trhovej pozície.