Globalisation and some measurement issues for economic statistics - Cook, Len
Globalizácia a jej vplyv na svetový ekonomický systém. Globalizácia a ekonomická štatistika. Úlohy oficiálnej štatistiky. Úloha štatistikov. Zdokonalenia v dostupnosti informácií. Vývoj oficiálnej štatistiky. Štatistické metódy a merania.