Kolektív autorov: Medze globalizácie - Zacharčenko, Dimitrij
Recenzia na knihu Medze globalizácie s podtitulom Problematické otázky súčasného vývoja. Publikácia predstavuje úvod do problematiky globalizácie, definuje rozdiel medzi globalizáciou a politikou neoliberálneho globalizmu. Vysvetľuje a komentuje rôzne aspekty globalizácie a približuje čitateľovi základné teórie ekonomickej a politickej globalizácii.