Stimuly dostanú jasné pravidlá - Odkladal, Martin
Stručná informácia o stimuloch vlády SR pre zahraničné investície. Maximálna výška štátnej pomoci pre investorov. Kritériami pre získanie stimulov sú umiestnenie a odvetvie.