Riziká európskej menovej únie - Iša, Ján
Hlavné konkrétne prínosy menovej únie v teórii menovej integrácie. Hypotéza endogenity a hypotéza špecializácie. Synchronizácia ekonomických cyklov. Asymetrická štruktúra eurozóny a jej hospodárskopolitické dôsledky. Hospodárska politika eurozóny.