Nové paradigmy marketingu v procese globalizácie trhov - Čihovská, Viera
Podstata, význam a vývoj marketingu. Marketing v podmienkach globalizácie. Marketingové stratégie pre svetový trh. Štandardizácia. Štandardizácia marketingového mixu. Vplyv globalizačných procesov na marketingové aktivity v praxi.