Využitie metódy FMEA pri zlepšovaní kvality vo výrobnej etape - Gejdoš, Pavol
Možnosti aplikácie metódy FMEA (Failure Mode and Effect Analysis) ako základnej metódy plánovania a zlepšovania kvality pri odhaľovaní vzniku chýb nielen v predvárobnej etape ale aj vo výrobnej etape. Charakteristika metódy FMEA. Formy FMEA. FMEA výrobku.