Nové trendy a špecifiká priraďovania výrobných a prevádzkových nákladov výkonom - Potkány, Marek
Prístup tradičných metód a metódy ABC pri priraďovaní nákladov. Pomocou aktivitami orientovaného nákladového účtovníctva je možné odhaliť hospodárnosť v režijných nákladoch a prijať racionalizačné opatrenia na zvýšenie hospodárnosti.Cieľovoorientované nákladové účtovníctvo (target costing). Praktický príklad.