Štýl vedenia ako nástroj zvyšovania ekonomickej efektívnosti - Bašistová, Alena
Prezentácia výsledkov výskumu štýlu vedenia. V podnikoch nachádzajúcich sa vo východoslovenskom regióne sa diagnostikovali a analyzovali nasledovné oblasti: chápanie obsahu a významu pojmov vedenia a štýl vedenia zo strany manažérov; konkrétne využitie štýlu vedenia v podnikovej praxi zo strany manažérov; hľadanie vzťahov medzi štýlmi vedenia a vybranými ukazovateľmi podniku. Metodika výskumu. Výsledky a interpretácia.