Prevencia informačných katastrof - Hvorecký, Jozef
Analýza extistujúcich nebezpečenstiev zlyhania informačných systémov. Spôsoby a metódy ako im prechádzať. Vysvetlenie, prečo je úplná ochrana pre katastrofami informačného systému nerealizovateľná. Ukázanie metód prevencie, ktorými sa môžu minimalizovať ich dôsledky a urýchliť proces obnovy.