Životné ciele a perspektívy mladých ľudí vo vede a výskume - Antalová, Mária, 1952-
Správa o rezortných výskumných úlohách: Zlepšenie spoločenského uznania mladých vo výskume a Príčiny nízkeho záujmu mladých o výskum na Slovensku, ktoré rieši Katedra sociálneho rozvoja a práce Národohospodárskej fakulty EU v BA.