Tretí sektor v rámci procesu demokratickej konsolidácie Slovenska - Klimovský, Daniel
Pojem demokratická konsolidácia. Tretí sektor - občiansky sektor - neziskový sektor - mimovládny sektor. Občianska spoločnosť a demokratická konsolidácia. Tretí sektor predstavuje inštitucionálnu manifestáciu existencie občianskej spoločnosti. Základné determinanty ovplyvňujúce úspešnosť demokratickej konsolidácie. Situácia na Slovensku - prechod k demokracii, demokratická konsolidácia.