Stratégia, postavenie a prínos UNIDO k rozvoju svetového priemyslu - Vilčák, Peter
UNIDO ako špecializovaná agentúra OSN. Stratégia UNIDO. Nové moduly služieb. Služby poskytované UNIDO. Úloha UNIDO ako Globálneho fóra.