India sa môže stať motorom rastu svetovej ekonomiky - Molnárová, Elena
Správa o prognóze rastu svetovej ekonomiky vypracovanej Medzinárodným menovým fondom. Ázijské ekonomiky očakávajú silný rast HDP. Prognóza rastu vybraných krajín na rok 2005.