Optimálne zaisťovacie reťazce - Horáková, Galina
Vymedzenie pojmu zaistenie. Druhy zaistenie a ich využitie v praxi. Kolektívny model rizika. Analýza jednotlivých základných druhov ochrán , ich skladanie. Optimalzácia reťazcov zaisťovacích ochrán.