Quo Vadis Lean? - Košturiak, Ján
Čo je to štíhly podnik. Štruktúra štíhleho podniku. Manažment znalostí a rozvoj podnikovej kultúry. Prvky konceptu štíhleho podniku: štíhla výroba, štíhla logistika, štíhly vývoj a štíhla administratíva. Využitie metódy Six sigma a Teórie obmedzení (TOC - theory of constraints).