Ekonomika bude potrebovať aj starších - Ragáčová, Katarína
Zhoršujúci sa demografický vývoj vyvolá v budúcnosti záujem o zamestnávanie starších ľudí. V súčasnosti sú starší ľudia na trhu práce diskriminovaní. Prispôsobenie pracovných podmienok pre starších. Tzv. tretinkový systém vo vekovej štruktúre pracovníkov firmy. Informácia o počte rekvalifikovaných nezamestnaných.